Викладацький склад циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи налічує 9 штатних викладачів15 внутрішніх та 5 зовнішніх сумісників. Серед них є кандидати наук, викладачі вищої категорії, викладачі-методисти.


Склад циклової комісії​


Викладач, завідувач циклової комісії
Зоря Роза Раїлівна – викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.
Закінчила Харківський інститут громадського харчування в 1980 р.
У коледжі працює з моменту його заснування. Стаж викладацької роботи 30 років.
Має широке коло інтересів, ділиться з молодим поколінням ґрунтовними знаннями з дисциплін «Товарознавство»; «Технохімічний контроль виробництва»; «Основи проектування» та ін. Поряд з традиційними методами навчання використовує форми, що спрямовані на  використання сучасних інформаційних технологій. Досконало володіє ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу. На заняттях створює сприятливу психологічну атмосферу для одержання знань студентами, приділяє велику увагу індивідуальній роботі з ними. Є наставником групи Т-1-18.
У 2015 р. нагороджена Почесною грамотою Харківського міського голови. Має сертифікати учасника  Міжнародних науково-практичних конференцій. Автор понад 20 наукових публікацій, присвячених впровадженню  новітніх методик викладання навчальних дисциплін. Неодноразово нагороджена Почесними грамотами Київського національного торговельно-економічного університету, Харківського торговельно-економічного  коледжу. У 2008 році брала участь в обласному конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена».   Є головою Профспілки працівників і студентів Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.
Користується повагою студентського і педагогічного колективів.

Викладач (спеціаліст вищої категорії)
Афанасьєва Тетяна Володимирівна — викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування у 1998 р.
У коледжі працює з 2005 року.
Стаж викладацької роботи понад 15 років.
До виконання посадових обов’язків ставиться сумлінно, з творчістю. Тетяна Володимирівна постійно підвищує свій професійний рівень, використовує новітні технології навчання. Неодноразово брала участь у міжнародних конкурсах з кулінарного мистецтва (Молдова, Хорватія).
Переможець конкурсу «Кращій викладач року» у ХТЕК КНТЕУ у 2009-2010  н.р. Учасниця ХІІ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини — кращі імена», нагороджена у номінації «Викладач професійно-орієнтованих дисциплін».Наукові інтереси: «Інтерактивні методи навчання» та «Використання альгінату натрію при виробництві капсульних н/ф».

Викладач
Балашова Оксана Валеріївна — викладач.
Закінчила Національний технічний університет  «Харківський політехнічний інститут».
Викладач хімічних наук.
Бере активну участь в організації та проведенні Міжнародних професійних конкурсів, різних виховних заходів: тематичних бесід, екскурсій, виховних годин зі студентами.
Постійний учасник Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта і доля нації», яка проводиться у Харківському національному педагогічному університету імені Г.С. Сковороди та Міжнародної науково-практичної конференції викладачів, наукових співробітників, аспірантів «Інноваційно-інвестиційна стратегія  сталого розвитку України: сучасний стан та перспективи».
Має науково-методичні статті у фахових виданнях. Постійно займається підвищенням професійної майстерності.
Нагороджена грамотами ХТЕК КНТЕУ.
Куратор групи Т-1-17.

Викладач
Глізнуца Юрій Степанович – викладач


Викладач
Григор’єва Каролина Сергіївна – викладач


Викладач
Непочатих Тетяна Анатоліївна – викладач


Викладач, завідувач циклової комісії
 

Нечепуренко Кристина Борисівна – завідувач циклової комісії майстрів виробничого навчання.

Закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «харчові технології та інженерія», вільно володіє українською, російською мовами, читає та пише англійською, займається педагогічною діяльністю, бере активну участь у всіх міжнародних проектах КНТЕУ, де працює з 2016 року.Викладає дисципліни: «Технологія приготування їжі», «Організація виробництва хлібопекарного, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчових концентратів», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Предмет спецпідготовки «Технологія борошняних кондитерських виробів».Коло наукових інтересів: сучасні напрями кулінарного та кондитерського мистецтва, використання новітніх технологій у викладанні технології приготування їжі, художнє оформлення.Науково-дослідна робота: бере участь у написанні кандидатської роботи на тему «Технологія виробництва термостабільних твердих емульсій у складі м’ясних посічених виробів».З відзнакою має грамоту Директора ХТЕК КНТЕУ.


Викладач
Ніколаєнко-Ломакіна Алла Миколаївна — викладач (спеціаліст вищої категорії, викладач-методист).
Закінчила Харківський інститут громадського харчування у 1987 р.
У коледжі працює з 2006 року.
Стаж викладацької роботи понад 20 років.
До виконання посадових обов’язків ставиться сумлінно.
Бере активну участь в заходах, що проводяться на цикловій комісії в коледжі та в заходах, що сприяють популяризації навчального закладу.
Наукові інтереси: «Інтерактивні методи навчання» та «Сучасні технології обслуговування в ресторанному сервісі».

Викладач
Цуркан Микола Михайлович – викладач


Викладач
Аштаєв Олександр Сергійович – завідувач навчальної лабораторії.

Освіта та практичний досвід:

—       У 2011 році закінчив з відзнакою Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» і здобув кваліфікацію молодший спеціаліст з виробництва харчової продукції;

—       у 2014 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та здобув кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії;

—       у 2015 році закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі де здобув ступень спеціаліста за спеціальністю «Технології харчування» і отримав кваліфікацію спеціаліста з технологій харчування;

—       з серпня по листопад 2014 року працював на посаді кухаря в їдальні санаторія «Євпаторія» у місті Євпаторія АРКрим;

—       з січня 2015 по лютий 2016 року працював на посаді шеф-кухаря у ОПОПК «Авіатор» у м. Харкові;

—       з березня 2016 року працює у ХТЕК КНТЕУ на посаді завідувача навчальної лабораторії.

 Викладає дисципліни:

«Технологічне устаткування галузі», «Кулінарне мистецтво», «Етнічні кухні».

 Коло наукових інтересів:

використання новітніх технологій у викладанні дисциплін «Технологічне устаткування галузі», «Кулінарне мистецтво», «Етнічні кухні».

 Інші види діяльності:

—     займається профорієнтаційною роботою.


Викладач
Майстер виробничого навчання
АШТАЄВА НАТАЛІЯ ЛЕОНІДІВНА
Освіта та практичний досвід:

  • у 2007 році закінчила ХТЕІ КНТЕУ де здобула ступень спеціаліста за спеціальністю «Технології харчування» і отримала кваліфікацію спеціаліста з технологій харчування;
  • з вересня 2007 року працювала у ХТЕК КНТЕУ на посаді викладача;
  • з вересня 2018 року працює у ХТЕК КНТЕУ на посаді майстра виробничого навчання;

 Викладає дисципліни:

«Організація виробництва хлібопекарського, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчоконцентратів».

 Коло наукових інтересів:

використання новітніх технологій у викладанні дисциплін «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Організація виробництва хлібопекарського, макаронного, кондитерського виробництва та виробництва харчоконцентратів».

 Інші види діяльності: займається профорієнтаційною роботою.


Викладач
Біленко Леоніда Мічиславівна — заступник директора з навчально-методичної роботи, викладач (спеціаліст вищої категорії).
Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування у 2000 р. та Харківський інститут бізнесу і менеджменту у 2009.
У коледжі працює з 2005 року.
У 2007 році була нагороджена Почесною грамотою МОН України.

Викладач
Горбенко Ганна Олександрівна – завідувач навчальної лабораторії.

Викладач. Закінчила Харківський технікум торгівлі та громадського харчування у 1994 році та Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ у 2008 році. Всі свої знання та вміння вкладає в підготовку кваліфікованих барменів, офіціантів.
У ХТЕК КНТЕУ працює з моменту його створення.
Стаж викладацької роботи понад 10 років.


Викладач
Золотухіна Олена Олександрівна – викладач, спеціаліст вищої категорії. У 2002 році закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування. У коледжі працює з 2010 року.Олена Олександрівна постійно підвищує свій професійний рівень, використовує новітні технології у викладанні дисциплін: «Харчові технології», «Технологія м’яса і м’ясопродуктів», «Організація виробництва». Неодноразово брала участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах з кулінарного мистецтва (Білорусь, Молдова, Хорватія, Турція).

Очолює студентську наукову роботу за напрямом «Розробка новітніх технологій ковбасних виробів з використанням екологічно-чистої сировини».

До виконання посадових обов’язків ставиться відповідально та сумлінно. Нагороджена Почесними грамотами Київського національного торговельно-економічного університету, Подякою Міністерства освіти і науки України, Подякою Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Подякою від Адміністрації Шевченківського району.  Користується повагою  студентського колективу.

Наставник групи ТСБ-1-17.


Викладач
Корницька Анастасія Олександрівна —завідувач відділення виробництва та харчових технологій, викладач (спеціаліст І категорії).Освіта та практичний досвід:

У 2008 році закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса». В коледжі працює з 2013 року.

У 2015 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Харківському Державному університеті харчування та торгівлі.

У 2018 році пройшла підвищення кваліфікації та має сертифікат з курсів «Критичне мислення для освітян» та «Недискримінаційний підхід у навчанні».

Викладає такі дисципліни, як: «Анатомія та фізіологія сільськогосподарських тварин», «Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів», «Біохімія м’яса», «Екологія».

Неодноразово готувала студентів до наукових конференцій.

Три роки була Відповідальним секретарем відбіркової комісії ХТЕК КНТЕУ.

Очолює гастрономічну дитячу кулінарну школу «Little-chef.Elite», яка працює з 2016 року.

Наставник групи ТМ-1-17.


Викладач
Кунік Валентина Василівна – викладач


Викладач
Лисюк Галина Михайлівна – викладач


Викладач
Павлова Маріана Леонідівна – викладач


Викладач
Підлісна Каріне Грачиківна – викладач


Викладач
Погорєлова Ганна Олександрівна – викладач


Викладач
Черевична Альона Вадимівна – викладач


Викладач
Шелухіна Ірина Андріївна – викладач


Викладач
Щебенюк Світлана Василівна — викладач (спеціаліст вищої категорії), завідувач навчально-виробничої практики.
Закінчила Український заочний політехнічний інститут імені І.З.Соколова у 1989 році.
У коледжі працює з 2005 року.
Стаж викладацької роботи 10 років.

Викладач
Яремчук Надія Василівна – викладач


Викладач
Абаскулузаде Сабіна Відаді кизи – викладач


Викладач
Залюбовська Олена Іллівна – викладач


Викладач
Моісєєв Андрій Олександрович – викладач


Викладач
Павлюк Раїса Юріївна – викладач


Викладач
Радченко Анна Едуардівна – викладач


© 17.09.2019 | ХТЕК КНТЕУ