Плідна праця колективу коледжу втілилася в новий ЗБІРНИК ТЕЗ доповідей

30.04.2021

Плідна праця колективу коледжу втілилася в новий ЗБІРНИК ТЕЗ доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ» (17 березня 2021 р., м. Харків, ХТЕК КНТЕУ, Україна) за загальною редакцією Л.О. Радченко.
Активну участь у нашій конференції брали гості з України, Туреччини, Франції, Ізраїлю, Республіки Кіпр, Індії, Хорватії, Чорногорії, Албанії, Молдови, Саудівської Аравії, Словенії, Маврикії, Іспанії, Азербайджану, Болгарії, Катара, Філіппін.
Від щирого серця висловлюємо свою повагу та вдячність усім учасникам цього наукового зібрання із-за кордону, зокрема, Томасу Андреасу Гуглеру (Саудівська Аравія) – Президенту Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів, який відкрив цей науковий форум, представникам міжнародних асоціацій шеф-кухарів: Саркісу Якубяну, Мімозі Балла, Вуксон Вуко Мітровичу, Анілу Грувер, Оналу Садулла, Хаджисему Панайотіс, Драгіце Лукін, Мадху Грувер, Тахіру Амірасланову, Джорджу Костичу, Желко Невен Бремичу, Менін Фатих та іншим.


Інші новини

  Всі

© 25.07.2021 | ХТЕК КНТЕУ