МАЙСТЕР-КЛАС «Чарівний витвір мистецтва з українського гарбуза»

26.11.2021

25 листопада 2021 року викладач ЦК харчових технологій та готельно-ресторанної справи ГОРБЕНКО ГАЛИНА ОЛЕКСАНДРІВНА провела чудовий МАЙСТЕР-КЛАС з групами Т-1-19 і РО-2-20. МАЙСТРИНЯ своєї справи продемонструвала мистецтво творити, креативність та сміливий експеримент з українським гарбузом.
Студенти дізналися, що ГАРБУЗ це низькокалорійний, багатий клітковиною продукт. Користь ГАРБУЗА для людини полягає у високому вмісті вітамінів А і Е, які допомагають зберегти молодість. ГАРБУЗ – чемпіон серед овочів за вмістом Fe. Він є ідеальним для раціону, якщо Ви піклуєтесь про свою фігуру і має бути частим гостем на Вашому столі!
Саме ЗАПЕЧЕНИЙ ГАРБУЗ, якій є скарбницею вітаміну С, захистить Вас від інфекцій та вірусів. А як смачно, якщо додати родзинки, чорнослив та курагу! Студенти провели дегустацію цієї корисної страви!
ГАРБУЗ – ще той овочевий старожил! Він існує на планеті Земля 5 тисяч років!
ХТЕК КНТЕУ готує справжніх фахівців і навчає бути кращими!


Інші новини

  Всі