11 грудня 2019 пройшов майстер-клас з дисципліни «Кулінарна етнологія» за темою: «Приготування вагових пряників з медового та козульного тіста з елементами оздоблення на Різдвяну ялинку»

12.12.2019

Шановні наші майбутні вступники !!!
Ви приходьте до нас на відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу, щоб навчитись мистецтву приготування прекрасних страв і вести ресторанний бізнес. Цьому Вас навчать майстри виробничого навчання Кунік В.В., Павлова М.Л., Горбенко Г.О. Вони дійсно професіонали, знавці своєї справи. І свій вітвир мистецтва показали 11 грудня 2019 на майстер-класі з дисципліни «Кулінарна етнологія» за темою: «Приготування вагових пряників з медового та козульного тіста з елементами оздоблення на Різдвяну ялинку».
А студенти гр. Т-1-17 опанували технологію приготування тіста для пряників та навчились прикрашати айсингом. Вони отримали максимум задоволення від свого продукту творчості на майстер-класі.
На цей захід завітали вступники з Лозівського ЦПО Харківської області разом зі своїми майстрами виробничого навчання та отримали естетичне задоволення від спостерігання за роботою професіоналів своєї справи.


Інші новини

  Всі

© 31.03.2020 | ХТЕК КНТЕУ