Коледж пишається нашими випускниками!

Знайомтесь – Каюк Олександр. Успішно працює кухарем – універсалом в Panorama lounge м. Харків.
Під час навчання брав активну участь в Міжнародних кулінарних конкурсах Чорногорія – золота та срібна медаль, Македонія – 2 золоті та бронзова медаль, Туреччина – золота та бронзова медалі.


Знайомтесь – Субботин Владислав. Відкрив приватний бізнес в Польщі – заклад швидкого харчування “YUMMY BUS”. Завдячуючи угоді про співпрацю між Харківським торговельно-економічним коледжем КНТЕУ і Академією готельного бізнесу та гастрономії (м.Познань, Польща) продовжив там начання. Під час навчання проходив стажування у Франції. Після одержання диплому його було запрошено працювати кухарем-універсалом в Хорватію о. Хвар. Навчаючись у коледжі, брав активну участь у міжнародному кулінарному конкурсі “Дні української кухні” і виборов срібну медаль.


Знайомтесь – Павлюков Марк. Після закінчення кодежу був запрошений нашим стейкхолдером -директором сім’ї ресторанів “Altbier” Сергієм Коваленко керуючим шефом для відкриття закладів швидкого харчування – фаст-фудів в Харкові. Під час навчання неодноразово брав участь у Міжнародних кулінарних конкурсах в Македонії – 2 золоті, 1 бронзова медаль, Турціі – золота медаль, Італії – золота медаль та інших.


Знайомтесь – Зеєнко Данил. Успішно працює шеф-кухарем в ресторані італійської кухні “Amato”. Навчався в Харківському торговельно-економічному кодежі 2, 5 роки і отримав диплом “Молодший спеціаліст” по спеціальності “Виробництво харчової продукції “, продовжив навчання на бакалавраті зі скороченою формою навчання. В 2020 отримав диплом “Бакалавр” спеціальності “Харчові технології”. Неодноразово брав участь у кулінарних конкурсах Best cook fest м. Харків – срібна медаль, Biser Mora Хорватія – срібна медаль, Битва титанів м. Харків – золота і бронзова медалі.


Знайомтесь – Остапішен Дмитро. Успішно працює кухарем-універсалом в Польщі в старовинному замку Uroczysko Siedmiu Stawów luxury Hotel. Під час навчання неодноразово брав участь у Всеукраїнських кулінарних конкурсах “Дні Української кухні” м. Львів – золота медаль, Best cook fest м. Київ – срібна медаль та почесна нагорода – кубок Гран-прі в номінації “Краща школа”.

© 14.07.2020 | ХТЕК КНТЕУ