Коледж пишається нашими випускниками!!!

Знайомтесь – Шемігон Олексій. Успішно працює у відомому сучасному ресторані азіатської кухні EASTMAN в м. Київ. Закінчив перший бакалаврський рівень спеціальності 181 “Харчові технології”. Під час навчання брав участь в Міжнародних кулінарних конкурсах: м. Чернівці – золота медаль, м Київ – золота медаль. Після закінчення ХТЕК КНТЕУ неодноразово відвідував коледж та проводив майстер-класи для студентів та викладачів.

Знайомтесь – Яковчук Петро. Успішно працює представником фірми Kenwood в Україні. З метою демонстрації можливостей кухонних машин поводить кулінарні майстер – класи в різних регіонах країни. Під час навчання неодноразово брав участь в Міжнародних кулінарних конкурсах: Хорватія – золота медаль, Туреччина – 2 золоті, 2 срібні медалі та кубок Гран-прі за участь в номінації “Чорна скриня”, м. Львів “Дні Української кухні” – золота медаль. Активно допомагав представникам фірми Kenwood під час проведення майстер – класів в коледжі та був запрошений працювати після отримання диплому. Проводить заняття з кулінарії в дитячому оздоровчому таборі школи Бойко. З власної ініціативи разом з колегами допомагає Харьківському областному центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Гармонія».

Знайомтесь – Масліков Роман. Успішно працює кухарем – універсалом в закладі з кейтерингу – Imprezy nad Maltą в Польщі м. Познань. Після закінчення коледжу, завдячуючи угоді про співпрацю між Харківським торговельно-економічним коледжем КНТЕУ і Академією готельного бізнесу та гастрономії (м.Познань, Польща), продовжив там начання. Під час навчання проходив стажування в Іспанії о. Майорка в готелі JS PALMA STAY. Перебуваючи в Україні, неодноразово відвідував коледж, проводив зустрічі зі студентами та викладачами, ділився досвідом впровадження новітніх технологій у ресторанній справі та особливостями роботи кухарів в Європі.


Знайомтесь – Панчева Альона. Успішно працює в Естонії м. Таллінн спеціалістом з логістики у галузі харчування. Після закінчення ХТЕК КНТЕУ неодноразово відвідувала коледж та проводила майстер – класи з професійної майстерності для студентів та викладачів. Працювала в Польщі м Гданськ шеф – кондитером. Під час навчання брала активну участь у Міжнародних кулінарних конкурсах Молдова – 2 золоті медалі і кубок Гран-прі, Best cook fest м.Київ – 2 золоті медалі.


Знайомтесь – Каюк Олександр. Успішно працює кухарем – універсалом в Panorama lounge м. Харків.
Під час навчання брав активну участь в Міжнародних кулінарних конкурсах Чорногорія – золота та срібна медаль, Македонія – 2 золоті та бронзова медаль, Туреччина – золота та бронзова медалі.


Знайомтесь – Субботин Владислав. Відкрив приватний бізнес в Польщі – заклад швидкого харчування “YUMMY BUS”. Завдячуючи угоді про співпрацю між Харківським торговельно-економічним коледжем КНТЕУ і Академією готельного бізнесу та гастрономії (м.Познань, Польща) продовжив там начання. Під час навчання проходив стажування у Франції. Після одержання диплому його було запрошено працювати кухарем-універсалом в Хорватію о. Хвар. Навчаючись у коледжі, брав активну участь у міжнародному кулінарному конкурсі “Дні української кухні” і виборов срібну медаль.


Знайомтесь – Павлюков Марк. Після закінчення кодежу був запрошений нашим стейкхолдером -директором сім’ї ресторанів “Altbier” Сергієм Коваленко керуючим шефом для відкриття закладів швидкого харчування – фаст-фудів в Харкові. Під час навчання неодноразово брав участь у Міжнародних кулінарних конкурсах в Македонії – 2 золоті, 1 бронзова медаль, Турціі – золота медаль, Італії – золота медаль та інших.


Знайомтесь – Зеєнко Данил. Успішно працює шеф-кухарем в ресторані італійської кухні “Amato”. Навчався в Харківському торговельно-економічному кодежі 2, 5 роки і отримав диплом “Молодший спеціаліст” по спеціальності “Виробництво харчової продукції “, продовжив навчання на бакалавраті зі скороченою формою навчання. В 2020 отримав диплом “Бакалавр” спеціальності “Харчові технології”. Неодноразово брав участь у кулінарних конкурсах Best cook fest м. Харків – срібна медаль, Biser Mora Хорватія – срібна медаль, Битва титанів м. Харків – золота і бронзова медалі.


Знайомтесь – Остапішен Дмитро. Успішно працює кухарем-універсалом в Польщі в старовинному замку Uroczysko Siedmiu Stawów luxury Hotel. Під час навчання неодноразово брав участь у Всеукраїнських кулінарних конкурсах “Дні Української кухні” м. Львів – золота медаль, Best cook fest м. Київ – срібна медаль та почесна нагорода – кубок Гран-прі в номінації “Краща школа”.