Календар подій
25 січня 2020 – Майстер-клас видатного шеф-кухаря і ресторатора Дона Давіда
25 січня 2020 року пройшов майстер-клас видатного шеф-кухаря і ресторатора Дона Давіда (Сахід Давід Ісрафілов, Азербайджан), який із задоволенням показав «найвищий пілотаж» приготування сучасних страв на барбекю для наших викладачів та студентів та рестораторів міста
25 січня 2020 – Майстер-клас Драгіци Лукін
25 січня 2020 року пройшов майстер-клас Драгіци Лукін, суддя міжнародного рівня, дворазова чемпіонка Хорватії з кондитерських виробів. Присутні зачаровано споглядали дивовижну роботу з тістом та мали змогу скуштувати неперевершений смак свіжоспеченого хліба та кондитерських виробів.
24 січня 2020 – Майстер-клас Істока та Ірени Легат
24 січня 2020 року пройшов майстер-клас почесного члена Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів WACS від Словенії.
Суддя Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів (WACS) категорії А, володар багатьох медалей, кухар світового рівня – Ізток Легат познайомив усіх учасників майстер-класу із Середземноморською кухнею, а спеціаліст з міжнародного сервісу HoReCa Ірена Легат продемонструвала тонкощі якісного обслуговування гостей ресторану.
Суддя Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів (WACS) категорії А, володар багатьох медалей, кухар світового рівня – Ізток Легат познайомив усіх учасників майстер-класу із Середземноморською кухнею, а спеціаліст з міжнародного сервісу HoReCa Ірена Легат продемонструвала тонкощі якісного обслуговування гостей ресторану.
23 січня 2020 – Міжнародний кулінарний фестиваль
Зустріч іноземних гостей
Знову Слобожанська гостинна земля вітає поважних та дорогих нашим серцям гостей. Сьогодні ж до нас прилетіли Ізток та Ірена Легат (Словенія), Вуко та Славіца Мітровіч (Чорногорія), Драгіца Лукін (Хорватія) та вперше в Україні шеф-кухарі з Італії Андреа Базіліко та Павел Марк (Трієст). Цієї зими буде гаряче! Всі на майстер-класи, всі до ХТЕФК ДТЕУ!!!
З 23 січня 2020 року Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ зустрічає вельмишановних гостей Міжнародного кулінарного фестивалю у рамках якого пройде кулінарний конкурс «Титани кулінарії» та безліч різноманітних майстер-класів від професіоналів світового рівня. Гостей фестивалю дуже вразила екскурсія нашим навчальним закладом. Приємно чути слова захоплення на адресу коледжу.
Знову Слобожанська гостинна земля вітає поважних та дорогих нашим серцям гостей. Сьогодні ж до нас прилетіли Ізток та Ірена Легат (Словенія), Вуко та Славіца Мітровіч (Чорногорія), Драгіца Лукін (Хорватія) та вперше в Україні шеф-кухарі з Італії Андреа Базіліко та Павел Марк (Трієст). Цієї зими буде гаряче! Всі на майстер-класи, всі до ХТЕФК ДТЕУ!!!
З 23 січня 2020 року Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ зустрічає вельмишановних гостей Міжнародного кулінарного фестивалю у рамках якого пройде кулінарний конкурс «Титани кулінарії» та безліч різноманітних майстер-класів від професіоналів світового рівня. Гостей фестивалю дуже вразила екскурсія нашим навчальним закладом. Приємно чути слова захоплення на адресу коледжу.
25 січня 2020 – Майстер-клас шеф-кухарів із Італії Андреа Базіліко та Павела Марка
25 січня 2020 року пройшов майстер-клас від видатних шеф-кухарів із Італії Андреа Базіліко, віце-президента Асоціації професійних шеф-кухарів Трієсту; та видатного шеф-кухаря , члена Асоціації професійних шеф-кухарів Трієсту Павела Марка.
Під спів італійських пісень вони продемонстрували усі секрети і тонкощі приготування справжнього італійського різотто у різних варіаціях.
Під спів італійських пісень вони продемонстрували усі секрети і тонкощі приготування справжнього італійського різотто у різних варіаціях.
5 грудня 2019 – Кулінарний конкурс «Титани кулінарії-2019»
5 грудня 2019 року у Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ пройшов кулінарний конкурс «Титани кулінарії-2019», в якому взяли участь як студенти коледжу, так і учні закладів професійно-технічної освіти міста Харкова.
Кулінарний конкурс передбачав виступи за трьома номінаціями: арт-клас, індивідуальний практичний клас, виступ барменів.
Наші гості, судді міжнародного рівня, а саме: президент інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Саркіс Якубян (Ізраїль), віце-президент, міжнародний координатор інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Мімоза Балла (Албанія) достойно оцінили участь кожного учасника.
Вітаємо переможців!!!
Кулінарний конкурс передбачав виступи за трьома номінаціями: арт-клас, індивідуальний практичний клас, виступ барменів.
Наші гості, судді міжнародного рівня, а саме: президент інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Саркіс Якубян (Ізраїль), віце-президент, міжнародний координатор інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Мімоза Балла (Албанія) достойно оцінили участь кожного учасника.
Вітаємо переможців!!!
25 січня 2020 – Кулінарний конкурс «Титани кулінарії»
25 січня 2020 року пройшов кулінарний конкурс «Титани кулінарії» Найкращі з найкращих! «Титани кулінарії» по праву отримали свої нагороди, вітаємо переможців!.
20 січня 2020 – Майстер-клас шеф-кухаря з Туреччини Метін Дінджер
20 січня наш коледж провів цікаво та плідно! Сьогодні для студентів та викладачів шеф-кухар Метін Дінджер влаштував справжню гастрономічну феєрію, приготувавши для нас три турецькі страви з м’яса. Коли в лабораторії повисла кулінарна пауза, гості з сонячної Туреччини із задоволенням прогулялися коледжем, та познайомилися з нами ближче.
Дякуємо за надану можливість доторкнутися до секретів приготування традиційних турецьких страв.
Дякуємо за надану можливість доторкнутися до секретів приготування традиційних турецьких страв.
12 грудня 2019 – Стажування у Франції
Приємно, що наші студенти потрібні всюди! Теплі слова та вітання з Нормандії та Парижа сьогодні, 12 грудня 2019 року, ми приймаємо від Владислава Бойка, студента групи ТС-1-19! Влад знаходиться на стажуванні у Школі Мистецтв при Посольстві України у Франції!
Бажаємо йому професійних успіхів і натхнення!
Бажаємо йому професійних успіхів і натхнення!
Виробнича практика студентів за кордоном
ХТЕФК ДТЕУ здійснює активну міжнародну діяльність |
Переглянуто: 1 802