![]()
| Корницька Анастасія Олександрівна – викладач (спеціаліст І категорії). Відповідальний секретар Відбіркової комісії ХТЕК КНТЕУ. Освіта та практичний досвід: У 2015 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Харківському Державному університеті харчування та торгівлі. У 2018 році пройшла підвищення кваліфікації та має сертифікат з курсів «Критичне мислення для освітян» та «Недискримінаційний підхід у навчанні». Викладає такі дисципліни, як: «Анатомія та фізіологія сільськогосподарських тварин», «Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів», «Біохімія м’яса», «Екологія». Неодноразово готувала студентів до наукових конференцій. Нагороджена Почесними грамотами Київського національного торговельно- економічного університету, Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Має сертифікати з Міжнародних конкурсів – «KazanFireFest-2017» та «Ottoman Cuisine-2018». Очолює гастрономічну дитячу кулінарну школу «Little-chef.Elite», яка працює з 2016 року. Наставник групи E-1-19 |
Приймальна комісія:
Приймальня:
Ми в соціальних мережах: