Завідувач відділення
економіки та бізнес
Корницька Анастасія Олександрівна – викладач (спеціаліст І категорії). Відповідальний секретар Відбіркової комісії ХТЕК КНТЕУ.

Освіта та практичний досвід:
У 2008 році закінчила Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Зберігання, консервування та переробка м’яса». В коледжі працює з 2013 року.

У 2015 році пройшла курси підвищення кваліфікації у Харківському Державному університеті харчування та торгівлі.

У 2018 році пройшла підвищення кваліфікації та має сертифікат з курсів «Критичне мислення для освітян» та «Недискримінаційний підхід у навчанні».

Викладає такі дисципліни, як: «Анатомія та фізіологія сільськогосподарських тварин», «Мікробіологія м’яса і м’ясопродуктів», «Біохімія м’яса», «Екологія».

Неодноразово готувала студентів до наукових конференцій.

Нагороджена Почесними грамотами Київського національного торговельно- економічного університету, Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Має сертифікати з Міжнародних конкурсів – «KazanFireFest-2017» та «Ottoman Cuisine-2018».

Очолює гастрономічну дитячу кулінарну школу «Little-chef.Elite», яка працює з 2016 року.

Наставник групи E-1-19