У Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальність «Пивні та винні технології» одна з самих креативних і затребуваних

17.12.2019

Ми щиро вдячні генеральному директору родини ресторанів «Аltbier» Сергію Коваленко та Віктору Ващуку за надану можливість доторкнутися до секретів пивоваріння, що сприяє розвитку кулінарного мистецтва в Україні.
Студенти коледжу 10 грудня 2019 відвідали майстер-клас з виробництва крафтового пива, який проводив відомий пивовар Віктор Ващук у пивному ресторані «Аltbier». Вони не тільки спостерігали процес варки пива, але й брали активну участь в його приготуванні. Студенти пізнали особливості своєї майбутньої професії, узнали всесвітню історію виробництва пива й особливості його варки в Україні. Майстер пивоваріння Віктор Ващук поділився секретами варки деяких сортів крафтового пива та організував його дегустацію. Студенти коледжу були у захваті від побаченого та можливості отримати нові знання за своїм майбутнім фахом.


Інші новини

  Всі

© 31.03.2020 | ХТЕК КНТЕУ