Закінчились ДНІ АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ КУХНІ в ХТЕК КНТЕУ

03.06.2021

Національний колорит страв Азербайджанської кухні демонструвала, проводячи майстер-класи, ВІДОМИЙ КОНДИТЕР Республіки Азербайджан НАІЛЯ ТАГІРІВНА МУРСАЛОВА.

Вона є ПРИКЛАД ЗАКОХАНОСТІ у свою справу. Наіля ознайомила студентів і викладачів з УЛЮБЛЕНИМИ РЕЦЕПТАМИ національних страв азербайджанського народу: кюкю, щербет із базиліка фіолетового, гутаби із різними начинками: із зеленню (шпинат, кінза, окріп, цибуля зелена і ріпчаста), із м’яса баранини, долма. Майстер також презентувала мармелад на агар-агарі. З великим захопленням і задоволенням присутні спостерігали під час майстер-класів за витворами цікавої людини і професіонала своєї справи.

Ми ЩИРО ВДЯЧНІ Голові Асоціації кулінарів Республіки Азербайджан, генеральному директору Центру національної кулінарії ТАХІРУ АМІРАСЛАНОВУ за те, що направив представника Центру в особі НАІЛИ і продовжив кулінарні традиції всесвітньо відомих шеф-кухарів – ТОМАСА ГУГЛЕРА, ВУКО ВУКСОНА МІТРОВИЧА І ДЖОРДЖА КОСТИЧА.
Активні учасники майстер-класів отримали Сертифікати!


Інші новини

  Всі