Аштаєв Олександр Сергійович
Викладач, спеціаліст вищої категорії

o.ashtaiev@knute.edu.ua


ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ДИСЦИПЛІНИ
  • Кулінологія
  • Організація готельно-ресторанного обслуговування
  • Ресторанна справа
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 р., спеціальність: Технологія харчування, кваліфікація: Спеціаліст з технології харчування
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  • Нечепуренко К. Б. и др. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій //ScienceRise. – 2017. – Т. 5. – №. 1 (34). – С. 62-66.
  • Панікарова І. А. и др. Самостійна робота студентів як одна з ключевих ланок сучасної системи освіти //ScienceRise. – 2018. – Т. 5. – С. 27-30.
  • Соколовська О. О. и др. Обгрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів //ScienceRise. – 2017. – Т. 5. – №. 1 (34). – С. 66-70.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ