 | Аштаєв Олександр Сергійович Викладач, спеціаліст вищої категоріїo.ashtaiev@knute.edu.ua |
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА | |
ДИСЦИПЛІНИ | - Кулінологія
- Організація готельно-ресторанного обслуговування
- Ресторанна справа
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ | - Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 р., спеціальність: Технологія харчування, кваліфікація: Спеціаліст з технології харчування
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ | - Нечепуренко К. Б. и др. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій //ScienceRise. – 2017. – Т. 5. – №. 1 (34). – С. 62-66.
- Панікарова І. А. и др. Самостійна робота студентів як одна з ключевих ланок сучасної системи освіти //ScienceRise. – 2018. – Т. 5. – С. 27-30.
- Соколовська О. О. и др. Обгрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів //ScienceRise. – 2017. – Т. 5. – №. 1 (34). – С. 66-70.
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ | |