| Аштаєва Наталія Леонідівна Викладач, спеціаліст вищої категоріїn.ashtaieva@knute.edu.ua |
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА | |
ДИСЦИПЛІНИ | - Загальна хімія
- Барна справа
- Технології харчових виробництв
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ | - Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2007 р., спеціальність: Технологія харчування, кваліфікація: Інженер-технолог
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ | - Аштаєва Н. Л., Аштаєв О. С. ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ПІД ЧАС СПАЛАХУ СОVID-19 В УКРАЇНІ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2020. – С. 7-10.
- Аштаєва Н. Л., Аштаєв О. С., Локай Г. А. НАСЛІДКИ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2021. – С. 25-29.
- Аштаєва Н. А., Аштаєв О. С., Локай Г. А. ВПЛИВ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА РІВЕНЬ ЖИТТЯ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2020. – С. 22-24.
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ | |