Аштаєва Наталія Леонідівна

Викладач, спеціаліст вищої категорії

n.ashtaieva@knute.edu.ua


ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ДИСЦИПЛІНИ
  • Загальна хімія
  • Барна справа
  • Технології харчових виробництв
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2007 р., спеціальність: Технологія харчування, кваліфікація: Інженер-технолог
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  • Аштаєва Н. Л., Аштаєв О. С. ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ПІД ЧАС СПАЛАХУ СОVID-19 В УКРАЇНІ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2020. – С. 7-10.
  • Аштаєва Н. Л., Аштаєв О. С., Локай Г. А. НАСЛІДКИ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2021. – С. 25-29.
  • Аштаєва Н. А., Аштаєв О. С., Локай Г. А. ВПЛИВ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА РІВЕНЬ ЖИТТЯ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2020. – С. 22-24.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ