Гібкін Кирило Романович

Викладач, спеціаліст

k.gibkin@knute.edu.ua


ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ДИСЦИПЛІНИ
  • Принципи індустрії гостинності
  • Основи гостинності
  • Основи рекреалогії та туризму
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  • Гібкін К. Р. Впровадження молекулярної кухні в заклади ресторанного господарства// Одеська національна академія харчових технологій – 2018. – 240 с.
  • Гібкін К. Р., Савченко І. Г. Механізми державного регулювання розвитку рекреаційної бази України // Національний університет “Одеська політехніка”. – 2022.
  • Гібкін К. Р., Вольфсон-Гаршина Н. В. Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: реалії та перспективи // Харківський торговельно-економічний інституту КНТЕУ. -2020. – 260 с.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ