Шубіна Лідія Юріївна


Викладач, спеціаліст вищої категорії, кандидат економічних наук

l.shubina@knute.edu.ua


ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ДИСЦИПЛІНИ

  • Фаховий тренінг
  • Новітня харчова сировина
  • Основи виробництва харчової продукці
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
    ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
    • Михайлов В. М. и др. Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок. Монографія. – 2021.
    • Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок //Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2011. – №. 1. – С. 263-268.
    • Михайлов В. М. и др. Спосіб виробництва сухих склеєних оболонок зі свинячих черев : дис. – 2019.
    ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ