| Шубіна Лідія Юріївна Викладач, спеціаліст вищої категорії, кандидат економічних наук
l.shubina@knute.edu.ua |
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА | |
ДИСЦИПЛІНИ | - Фаховий тренінг
- Новітня харчова сировина
- Основи виробництва харчової продукці
|
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ | |
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ | - Михайлов В. М. и др. Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок. Монографія. – 2021.
- Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок //Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2011. – №. 1. – С. 263-268.
- Михайлов В. М. и др. Спосіб виробництва сухих склеєних оболонок зі свинячих черев : дис. – 2019.
|
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ | |