Золотухіна Олена Олександрівна

Викладач, спеціаліст вищої категорії

o.zolotukhina@knute.edu.ua


ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА
ДИСЦИПЛІНИ
  • Автоматизація вир.процесів
  • Інноваційні технології харчування
  • Контроль якоств та безпечності харч.продукції
АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
  • Афанасьєва Т. В., Золотухіна О. О., Ніколаєнко-Ломакіна А. М. ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИМАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-РЕСТОРАТОРІВ–ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ //Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ. – 2019. – №. 1. – С. 35-38.
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ